Le Creuset
Koken met passie!

ASPERGEKOKER

Wil je snel iets lekker op tafel? Wat denk je van quiche met asperges en zalm?

150 g witte asperges

4 eieren

100 ml room

50 g gemalen gruyère kaas

1 rol bladerdeeg

bieslook

1 zalmfilet

Plaats de bladerdeeg in een taartvorm. Druk de randen mooi aan en snij het overtollige deeg weg.

Tip: leg eerst een vel bakpapier in de vorm. Zo plakt het deeg niet aan de taartvorm.
Prik met een vork gaten in het deeg, zowel op de bodem als op de randen.
Bak het deeg 10 minuten in een voorverwarmde oven van 180°C.
Meng in een kom de eieren, room, versnipperde bieslook en gruyère kaas tot een geheel. Kruid met peper en zout.Kook de gekuiste asperges 5 minuten in de aspergekoker van Demeyere.De kooktijd hangt wel af van de dikte van de stengels.Snij de zalm in kubussen van 2 cm.Doe de zalm en de asperges in de taartvorm en overgiet met het eiermengsel.
Bak de quiche 25min in de oven.

Onze brochures

Ons verhaal

Welkom bij één van de grootste Belgische webwinkels in onze sector. We staan garant voor een groot assortiment aan producten die nagenoeg allemaal vanuit onze voorraad geleverd worden. Daarnaast garanderen wij kwalitatieve producten en een klantenservice die voor haar klanten klaarstaat. 

Kookgerei van de bovenste plank.

Voor ieder wat wils.

Gratis verzending

Gratis verzending binnen België vanaf €50.

Snelle levering

Vandaag besteld, de volgende dag verzonden.

Veilig betalen

Betaal veilig via SSL encryptie

Omruilen

30 dagen bedenktijd, omruilen kan altijd.